2015. január 24., szombat

Elég egy OKJ -s hegesztő tanfolyam és milliókat kereshetünk külföldön

Elég egy OKJ -s hegesztő tanfolyam és milliókat kereshetünk külföldön

A kép csak illusztráció!


Az mindenki számára nyilvánvaló, hogy a jó szakmunkások nagyon sok pénzt keresnek külföldön, de azt lehet kevesen tudták, hogy a hegesztő szakmunkások milyen összegeket keresnek. Elég egy OKJ –s hegesztő tanfolyam és a keresetünk elérheti a millió forintos határt is. Nézzük a részleteket:

Hol találok minőségi okj hegesztő tanfolyamot?

Az interneten számos okj-s képzést biztosító hegesztő iskolát találhat, de nehéz köztük eligazodni. Itt egy igazán jó okjs hegesztő tanfolyamot találhat!  
Ha megtalálta a megfelelő képzést, akkor vágjon bele, végezze el a tanfolyamot!

Ha már rendelkezem hegesztői képesítéssel, milyen lehetőségeim vannak külföldön?

Akinek már a zsebében a hegesztői képesítés, ők már egy lépéssel beljebb vannak! Itt az oldalunkon nagyon sok minőségi hegesztő külföldi állást találhat. Például itt: hegesztő külföldi munkalehetőség!  

Mennyit keres külföldön egy hegesztő szakmunkás?

Mint, ahogy azt már említettük, akár milliós tétel is kerülhet a zsebünkbe. Ha viszont frissen végeztünk tanfolyamot, vagy hegesztő iskolát a bérezés 1900 és 2300 Euró között alakul. Ami forintosítva: 500ezer és 700ezer forint között alakul. Az előrejelzések alapján 2015-ben és 2016-ban ezek az összegek még magasabbak lesznek! 

Mennyire fontos a nyelvtudás a hegesztő szakmunkásnak?

Többnyire mindenhol elvárnak egy minimális, vagy középszintű nyelvtudást. Ebben a kategóriában a nyelvtudás nélküli munka, nem igazán képzelhető el! Tervrajzokat kell tudni értelmezni, munkautasításokat kell megértenünk, így a nyelvtudás elég fontos!

Hogyan történik a hegesztés a gyakorlatban?

Egy igazán jól érthető és hasznos videó segítségével bemutatjuk, hogy milyen elvárásoknak kell, hogy megfeleljen egy szakképzett hegesztő munkás! Nem csak hazánkban, hanem külföldön is a külföldi munkavégzés során, elvárják ezt a minőséget:



Tehát, ha már rendelkezünk hegesztő képesítéssel, esetleg most szeretnénk hegesztő tanfolyamot végezni, számítsunk arra, hogy nem csak hazai viszonylatban, de külföldön is biztos állásra számíthatunk. A legegyszerűbben Ausztriában van esélyünk munkát találni, ezen belül is Burgenland tartományában. De Hollandia, Svédország, Németország, Anglia, stb. is szívesen fogadja a képzett és jól dolgozó hegesztő szakmunkásokat. A hegesztők bérezése már-már vetekszik a diplomás bérekkel és mondanom sem kell, hogy nagy biztonságban érezhetik magukat azok a hegesztő szakmunkások, akik igényesek a munkájukra és esetleg a nyelvet is megfelelő szinten beszélik. Tehát még most is igaz az a mondás, hogy egy jó szakma felér egy diplomával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése